ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Στη διάθεση των φιλάθλων μας αλλά και όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο, βρίσκονται πλέον οι κάρτες στήριξης διαρκείας της ΚΟΖΑΝΗΣ, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα μας στη Γ´ εθνική κατηγορία, όπου περιμένουμε ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας! Πάρτε κι εσείς τη δική σας θέση στην κερκίδα και ελάτε να γίνουμε όλοι μια οικογένεια!

Αγοράζοντας εισιτήριο στήριξης διαρκείας της ΚΟΖΑΝΗΣ σημαίνει στηρίζω το ποδόσφαιρο της πόλης μου! Νέα εισιτήρια… η τιμή όμως παλιά!

Η είσοδος στο γήπεδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες, για φοιτητές, στρατιώτες, μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, καθώς και ΑΜΕΑ θα είναι δωρεάν με την επίδειξη του αντίστοιχου επίσημου εγγράφου. Η κάρτα διαρκείας για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας παρέχεται στα 50 Ευρώ!

Η θέση όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι στην κερκίδα κάτω από το υπόστεγο του γηπέδου!

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, δηλώνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, την είσοδο σας στο γήπεδο. Ευχή όλων μας είναι να τελειώσει όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να μπορούμε να σταθούμε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας!

Η ΚΟΖΑΝΗ, άλλαξε σελίδα στην ιστορία ξεκινώντας την επάνοδο της στην κορυφή. Για να επιτευχθεί αυτό, η στήριξη σας αποτελεί τον κυριότερο και βασικότερο πυλώνα αυτής της προσπάθειας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί, με έμπρακτο τρόπο, την αγάπη μας για την ομάδα της πόλης μας!

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων είναι τα εξής:

– Eurofiesta 1 euro, Τσιμινάκη 5
– Today’s, Βερμίου με Πτωχοκομείου γωνία
– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μακεδόνα Ελισάβετ, Κωνσταντινουπόλεως 3
– Bo Cafe, Πλατεία Νίκης 13

Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!